Monday, 15 August 2011

natural love



kenapa aku suka tengok muka dia
sebab muka dia nampak natural beautie
sangat nampak natural
dan aku sangat suka tengok :)

keluarga TD1F

tetibe aku rindu plak dengan kelas aku masa part1 dulu.
bersama kelas TD1F julai-nov 2008
time ni lah aku byk menggila sesengal kepala dengan diorang sume.

first gambaq kelas :)






gambaq plg complete cukup semua 1 kelas


motif lah aku sorang angkat tangan mcm tu??

nampak aku x??


bersama lecture penasihat kelas kami, en Izzal


ulu chepor, chemor




pendekar??




motif terbalik??

arghhh muke aku mcm sial kt gambaq ni. hahaha


fakta*
ni adalah first time dalam hidup aku
aku masuk dan makan piza adalah dengan mereka ni
masa bulan puasa 2008 waktu berbuka

miss u guys lah

turut lurus bendul bebal


Saturday, 13 August 2011

Thursday, 11 August 2011

kuih muih

Kuih paling gangster= Lompat Tikam

Kuih paling sexy= Puteri Mandi

Kuih paling keji= Taik Itik

Kuih bajet cute= Cek Mek Molek

Kuih untuk awet muda= Seri Muka

Kuih paling alim= Kuih Ketayap

Kuih penyakit lelaki kronik= Batang Buruk

Kuih suka pukul= Kuih Lompang

Kuih dalam zoo= Badak Berendam

Kuih untuk Sam Polis Trafik= Kuih Sampreeeeettttt

Kuih yg bangun sendiri= Kuih Bangkit

Kuih org x mandi= Kuih Bau-lu

Kuih paling tenteram= Kuih Makmur

Kuih paling lembap= Kuih Siput

Wednesday, 10 August 2011

zip

i'll just shut up, stop talking and be quiet. shhhhhhhhhhh~












watchout with what u say

Aku Zihan

im not superman n im not cicak, but i'll always be Encik Konyol.
sometimes I might be invisible but I've never forgotten. :)
Aku Zihan

thanks


the only 'J' with love



Jannatulmizan bt Banon
for me she's the beautiful girl i ever meet
everytimes, only her in my mind

 just dont know what happen to me
what i know that really loves her
i love my only fiance(5/8)
<3 :)



maaf aku byk buat entry pasal dia
sebab cuma dia yang selalu dalam kepala aku
just her only.

Friday, 5 August 2011

sahur

masuk hari puasa kelima
sahur aku mula-mula kat kedai makan
nasi putih daging merah
berserta air teh ais yee
(tp mkn tak habis, membazir yee tu)

balik rumah terasa lapar balik
pergi dapur makan telur mentah 2 biji
sambil telan telur mentah bousemates membuat bunyi
*eeeuuuuuuwwww~

aku senyum dan berkata sedaplah
mcm telur separuh masak je :)

lepas tu buat air kordial berperisa barli dan teguk

:)

*kenapa orang tak suka makan telur mentah
kan sedap :)

Thursday, 4 August 2011

tumblr??


tumblr yang aku dah buat dekat setahun lepas
tapi aku xpenah usik sebab aku tak tahu mcm mane nk guna

bahagia

filem pendek yang penah aku berlakon tahun lepas
filem pendek yang berjudul BAHAGIA
walaupun hanya filem pendek 
tapi aku seronok berlakon dgn crew-crew yang terdiri drp budak-budak foto
kenangan tak mungkin aku lupa
pengalaman berlakon :)